Οι εκδρομές μας

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΝΟΒΙΣΑΝΤ
 

12-15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

1η ΗΜΕΡΑ:ΚΙΛΚΙΣ- ΝΙΣ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
Συγκέντρωση και αναχώρηση το πρωί από το γραφείο μας. Στην πορεία μας κάνουμε στάσεις για ξεκούραση, καφέ και γεύμα. Διέλευση των συνόρων των Σκοπίων και της Σερβίας. Άφιξη στη Νίς.
Αναχώρηση για το καστρομοναστήρι της κοιλάδας του Μοράβα (Ravanica), που περιβάλλονται από κραταιά τείχη με πύργους. Κτισμένο στα τέλη του 14ου και στις αρχές του 15ου αιώνα αποτελεί την κορυφαία έκφραση της Σχολής του Μοράβα και το κύκνειο άσμα της Βυζαντινής αρχιτεκτονικής στη Σερβία. Άφιξη στην πρωτεύουσα της χώρας, την πόλη του Βελιγραδιου τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, και πρώτη γνωριμία με την πόλη (με τα ποδια),ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση. HOTEL 4*

Read more: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ-ΝΟΒΙΣΑΝΤ

 

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ!!!

ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ - ΕΡΜΙΟΝΗ - ΣΠΕΤΣΕΣ- ΝΑΥΠΛΙΟ

 

6 - 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

 

1η μέρα:
Αναχώρηση από την πόλη μας με προορισμό την Ερμιόνη. Περνώντας έξω από Λάρισα, Βόλο, Λαμία και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ άφιξη στον Ισθμό της Κορίνθου κάνοντας ημίωρη στάση. Στην συνέχεια επίσκεψη στην Επίδαυρο. Αναχώρηση για Πόρτο Χέλι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου. Γεύμα. Διανυκτέρευση.

 

2η μέρα:
Πρωινό και επίσκεψη σε Μυκήνες-Παλαμίδι.
Το βράδυ θα μεταβούμε για να παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη Ακολουθία. Η βραδιά συνεχίζεται με το αναστάσιμο εορταστικό δείπνο. Διανυκτέρευση.

Read more: ΝΑΥΠΛΙΟ-ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ-ΕΡΜΙΟΝΗ-ΣΠΕΤΣΕΣ

top