Οι εκδρομές μας

ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ

23 - 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

1η ΜΕΡΑ ΣΤΑΥΡΟΧΩΡΙ ΚΙΛΚΙΣ– Καλπάκι - Μονή Μολυβδοσκέπαστης - Κόνιτσα-Γιάννενα
Αναχώρηση νωρίς το πρωί μέσω της Εγνατίας οδού και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ άφιξη στο ηρωικό Καλπάκι, όπου θα ξεναγηθούμε στο Μνημείο των Πεσόντων και στο Μουσείο Πολέμου. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για την Κόνιτσα με τα γεφύρια, τα μοναστήρια, τα εξωκλήσια, τις βρύσες, τους παλιούς νερόμυλους. Είναι τα χωριά των μαστόρων, των ξυλόγλυπτών, των ζωγράφων και των αγιογράφων γνωστά ως Μαστοροχώρια. Μια περιοχή με πλούσια ιστορία και ζωντανή πολιτισμική παράδοση, με τα μνημεία της, τη μουσική της, το ανθρώπινο δυναμικό της και εκεί που οι πρόποδες του όρους Νεμέρτσικα συναντούν τον Αώο ποταμό, κοντά στη συμβολή του με το Σαραντάπορο, βρίσκεται η μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μολυβδοσκέπαστης. Αναχώρηση για Γιάννενα, Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

Read more: ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ

BOYKOYΡΕΣΤΙ

30 ΙΟΥΝΙΟΥ - 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

1η-ημέρα
Κιλκίς- Βουκουρέστι(690χλμ)
Συγκέντρωση και αναχώρηση το πρωί για Προμαχώνα. Περνώντας τα σύνορα και κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις φτάνουμε στο Ρούσε. Συνεχίζουμε και περνώντας την Γέφυρα της Φιλίας πάνω από τον Δούναβη φτάνουμε στο Βουκουρέστι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και δείπνο(προαιρετικό). Στη συνέχεια χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διαν\ση.

2η-ημέρα
Βουκουρέστι(περιήγηση πόλης)(60χλμ)
Πρόγευμα και ξεκινάμε την ξενάγησή μας στην πόλη. Θα επισκεφτούμε το μουσείο του χωριού, που είναι μοναδικό στο είδος του και δείχνει την αρχιτεκτονική από όλες τις περιοχές της χώρας, και το παλάτι της Βουλής, που είναι το δεύτερο σε μέγεθος δημόσιο κτήριο του κόσμου μετά το πεντάγωνο. Κατά την διάρκεια της περιήγησης μας θα θαυμάσουμε το Αντενεουμ , τα ανάκτορα της βασιλικής οικογένειας, την Αψίδα του θριάμβου, το Ορθόδοξο Πατριαρχείο, την ελληνική εκκλησία που θυμίζει Παρθενώνα, το μουσείο του Πυροσβέστη, την Στρατιωτική Ακαδημία κ.α. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος για ξεκούραση. Διαν\ση

Read more: ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ

ΤΗΝΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 20(βράδυ) IOYΛΙΟΥ έως 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

 

Περισσότερες πληροφορίες & εγγραφές: 2341023257

ΤΗΝΟΣ – ΜΥΚΟΝΟΣ

30(βράδυ)Αυγούστου -2 Σεπτεμβρίου 2018

Η Τήνος με την Παναγία της Τήνου χαρακτηρίζεται ως το νησί της πίστης. Εκατοντάδες εκκλησίες και εξωκλήσια επιβεβαιώνουν το χαρακτηρισμό της Πίστης. Οι περιηγητές την αποκαλούν όμορφη νύφη των Κυκλάδων. Είναι όμορη , διότι πέρα από τη φυσική ομορφιά της παρουσιάζει και μια εξαιρετική Αιγαιοπελαγίτικη Αρχιτεκτονική στα μοναδικά χωριά της. Με υλικά το γρανίτη το μάρμαρο και το σχιστόλιθο χτίστηκαν όμορφα και αισθητικά καμπαναριά, εκκλησίες και σπίτια που στολίζουν και τεχνικά το νησί, πέραν της φυσικής ομορφιάς του που βρίσκεται στις χρυσαφένιες ακρογιαλιές και τις παραλίες με βότσαλα.Επίσης ο ήλιος τη λούζει ολημερίς και της χαρίζει όμορφα δειλινά, ώστε να γίνονται μενεξεδένια και μοναδικά.

Read more: ΤΗΝΟΣ

Γύρος Κρήτης

12-18 Αυγούστου 2018

1η ΗΜΕΡΑ
Αναχώρηση από Κιλκίς και μέσω της εθνικής οδού άφιξη στον Πειραιά και αναχώρηση με το πλοίο για Ηράκλειο).

2η ΗΜΕΡΑ
Αφιξη στο Ηράκλειο επίσκεψη στο Ενυδρείο του Ηρακλείου, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, επίσκεψη Μινωϊκό ανάκτορο Κνωσσού, αρχαιολογικό μουσείο και στον τάφο του Καζατζάκη.Νότια Κρήτη:Γόρτυνα, Μονή Καλυβιανής, Φαιστός, Μάταλα

3η ΗΜΕΡΑ
Ανατολική Κρήτη:Ελούντα, Άγιος Νικόλαος, Σπιναλόγκα.

4η ΗΜΕΡΑ
Λασίθι:Μονή Παναγιάς Κεράς, οροπέδιο Λασιθίου , Δικταίο άντρο.

Read more: ΓΥΡΟΣ ΚΡΗΤΗΣ

top