Οι εκδρομές μας

6 ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ
30/4 εώς 5/5/19

1η ΗΜΕΡΑ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΙΛΚΙΣ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ (600 χλμ)
Αναχώρηση το πρωί από Θεσσαλονίκη-Κιλκίς για τα σύνορα Ευζώνων. Συνεχίζουμε για Νις, Βελιγράδι. Τακτοποιηση στο ξενοδοχειο μας και αμέσως μετά ξεκινάμε την ξενάγηση μας στην πρωτεύουσα της Σερβίας, μια από τις ομορφότερες αλλά και πιο μαρτυρικές πόλεις της Ευρώπης. Ο υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος μέχρι να πάρουμε το δείπνο μας. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ-ΖΑΓΚΡΕΜΠ (400χλμ)

Αμέσως μετά το πρωινό αναχωρούμε για το Ζάγκρεμπ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ξεκινάμε την περιήγηση μας στο Ζάγκρεμπ το οποιο αποτελείται από τρία τμήματα: τα δύο παλαιότερα τμήματα (Κάπτολ και Γκόρντι Γκραντ) που βρίσκονται στο ψηλότερο σημείο κι από την Ντόλνι Γκραντ ("Κάτω Πόλη") με εκτεταμένες σύγχρονες συνοικίες αλλα και βιομηχανικές περιοχές. Αξιοθέατα της πόλης αποτελούν το Αρχαιολογικό Μουσείο Ζάγκρεμπ, το Κροατικό Μουσείο Φυσικών Επιστημών, το Μουσείο Μίμαρα, το Εθνικό Θέατρο και η Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη. Δείπνο, διανυκτέρευση.

Read more: ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ

ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ

23 - 24 Φεβρουαρίου 2019

1η ημέρα
Αναχώρηση ξημερώματα και με ενδιάμεση στάση αναχώρηση για τα Ελληνοτουρκικά σύνορα (απαραίτητο διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου), ελεύθερος χρόνος στα αφορολόγητα είδη. Συνεχίζουμε για το Κάραγατς, όπου θα επισκεφθούμε τον Σιδηροδρομικό σταθμό της Γαλλικής Εταιρείας Σιδηροδρόμων, όπου στάθμευε κάποτε το Όριαν Εξπρές. Συνεχίζουμε για Αδριανούπολη, την δεύτερη πρωτεύουσα της Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια και ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην αγορά .Διαν/ση.

Read more: ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ

BANSKO
 
9-10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019
 
1η ΗΜΕΡΑ:
Αναχώρηση το πρωί από Θεσ/νικη - Κιλκίς για Προμαχώνα. Κάνουμε μια στάση στα DUTY FREE. Συνεχίζουμε για το Σαντάνσκι για βόλτα και ψώνια. Αναχώρηση για BANSKO.
Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος για μια βόλτα στο χωριό και χρήση των spa κτλ. Διανυκτέρευση.

Read more: BANSKO

top