Οι εκδρομές μας

ΤΗΝΟΣ – ΜΥΚΟΝΟΣ

29(βράδυ)Αυγούστου - 1 Σεπτεμβρίου 2019

Η Τήνος με την Παναγία της Τήνου χαρακτηρίζεται ως το νησί της πίστης. Εκατοντάδες εκκλησίες και εξωκλήσια επιβεβαιώνουν το χαρακτηρισμό της Πίστης. Οι περιηγητές την αποκαλούν όμορφη νύφη των Κυκλάδων. Είναι όμορη , διότι πέρα από τη φυσική ομορφιά της παρουσιάζει και μια εξαιρετική Αιγαιοπελαγίτικη Αρχιτεκτονική στα μοναδικά χωριά της. Με υλικά το γρανίτη το μάρμαρο και το σχιστόλιθο χτίστηκαν όμορφα και αισθητικά καμπαναριά, εκκλησίες και σπίτια που στολίζουν και τεχνικά το νησί, πέραν της φυσικής ομορφιάς του που βρίσκεται στις χρυσαφένιες ακρογιαλιές και τις παραλίες με βότσαλα.Επίσης ο ήλιος τη λούζει ολημερίς και της χαρίζει όμορφα δειλινά, ώστε να γίνονται μενεξεδένια και μοναδικά.

1η ΗΜΕΡΑ- ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
Συγκέντρωση στo γραφείο μας και αναχώρηση με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη το πρωί στην Ραφήνα.

2η ΗΜΕΡΑ- ΤΗΝΟΣ
Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Τήνο.
Άφιξη στο νησί της Μεγαλόχαρης, τακτοποίηση των αποσκευών στο ξενοδοχείο. Στη συνέχεια αναχωρούμε για προσκύνημα στο Ναό τις Μεγαλόχαρης. Χρόνος ελεύθερος. Εν συνεχεία αναχωρούμε για το γύρο του νησιού , θα επισκεφτούμε και θα προσκυνήσουμε το μοναστήρι τις Αγίας Πελαγίας και συνεχίζουμε για το χωριό Βώλαξ, που είναι χτισμένο ανάμεσα σε σεληνιακό τοπίο. Περνώντας από τα χωριά Λουτρά , Κρόκος ,Κώμη, Καλλονή, Αγ.Μαρίνα, Κάρδιανη καταλήγουμε στον Πύργο. Θα δούμε το σπίτι και μουσείο του Γιάνουλη Χαλεπά και συνεχίζουμε για τον Πάνορμο, όπου θα κάνουμε στάση για φαγητό. Τελειώνοντας παίρνουμε τον δρόμο τις επιστροφής για την χώρα, αφού σταματήσουμε στο χωριό Ταραμπάδος , που είναι γνωστό από το θαυμαστό συγκρότημα των αριστοτεχνικών περιστεριώνων που κοσμούν καταπράσινη πλαγιά.

3η ΗΜΕΡΑ-ΜΥΚΟΝΟΣ (προαιρετικά)
Πρωινό και αναχώρηση το πρωί για την προαιρετική εκδρομή στην Μύκονο Το απόγευμα επιστροφή στην Τήνο.

4η ΗΜΕΡΑ- ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Πρωινό και ελεύθερος χρόνος στην χώρα. Επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για το λιμάνι της Ραφήνας. Επιβίβαση στο λεωφορείο. Αναχώρηση για την Αγ.Ειρήνη Χρυσοβαλάντου, προσκύνημα. Αναχώρηση και με τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και γεύμα άφιξη στην πόλη μας

Τιμή 140€

Περιλαμβάνεται:
Ø Μεταφορά με πολυτελή λεωφορείο του γραφείου μας.
Ø Διαμονή στο ξενοδοχείο ΑΣΤΕΡΙΑ
Ø Πρωινό.
Ø Εισιτήρια πλοίων.
Ø Ξενάγηση.

Δεν περιλαμβάνεται:
Εισόδους σε μουσεία, και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και μπορεί να αλλάξει σε κάθε περίπτωση και περίσταση.

top