Οι εκδρομές μας

ΠΡΕΒΕΖΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ-ΠΑΞΟΙ-ΣΥΒΟΤΑ

21-22-23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

1η ημέρα: ΠΡΕΒΕΖΑ-ΝΥΔΡΙ-ΛΕΥΚΑΔΑ
Συγκέντρωση και αναχώρηση το πρωί στις 06:00. Άφιξη περίπου στις 12:00 στην Πρέβεζα, μέσω της Αρχαίας Νικόπολης, επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο και στο μουσείο. Στην συνέχεια αναχώρηση στις 14:15 για την Πρέβεζα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Στην συνέχεια αναχώρηση στις 17:30 για το Νυδρί (άφιξη περίπου στις 18:45) . Ελεύθερος χρόνος , περίπου 1 ώρα. Αναχώρηση για την Λευκάδα(άφιξη 21:00), ελεύθερος χρόνος για βόλτα (1,5 ώρα). Aναχώρηση στις 22:30 για την Πρέβεζα, άφιξη στο ξενοδοχείο (περίπου 23:15). Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΠΑΡΓΑ-ΠΑΞΟΙ-ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ
Πρωινό και στις 08:30 ξεκινάμε για την μαγευτική Πάργα(χτισμένη μας πλαγιές μας βραχώδους λόφου, με το βενετσιάνικο κάστρο του 1572), όπου θα πάρουμε το καραβάκι για ημερήσια (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ) εκδρομή σε Παξούς-Αντίπαξους. Επιστροφή στην Πρέβεζα, ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα:
Πρωινό και στις 09:30 κατευθυνόμαστε στις πηγές του μυθικού ποταμού Αχέροντα. Στην συνέχεια επίσκεψη στο Νεκρομαντείο. Αναχώρηση για τα Σύβοτα , χρόνος ελεύθερος. Με ενδιάμεση στάση στην Ηγουμενίτσα , άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.

Τιμή 130€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ
Μεταφορά με πολυτελές λεωφορείο του γραφείου μας.
Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο BOUTIQUE DIONI HOTEL 4*
Πρωινό
Τις περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ:
Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, διασκεδάσεις, ποτά, φιλοδωρήματα και οτιδήποτε αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.


*ΟΙ ΩΡΕΣ ΑΦΙΞΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ


Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και μπορεί να αλλάξει σε κάθε περίπτωση και περίσταση.

 

 

top