Οι εκδρομές μας

ΤΗΝΟΣ

20(βράδυ)-21-22-23-24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019


1η ΜΕΡΑ- ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
Συγκέντρωση το βράδυ στo γραφείο μας και αναχώρηση με ενδιάμεσες στάσεις για την Ραφήνα, επιβίβαση στο πλοίο το πρωί και απόπλους για Τήνο.

1η ΜΕΡΑ- ΤΗΝΟΣ
Άφιξη στο νησί της Μεγαλόχαρης, την ΤΉΝΟ, τακτοποίηση των αποσκευών στο ξενοδοχείο. Περιήγηση στο νησί.

2η ΜΕΡΑ-ΜΥΚΟΝΟΣ (προαιρετικά)
Πρωινό και αναχωρούμε για προσκύνημα στο Ναό τις Μεγαλόχαρης. Εν συνεχεία αναχωρούμε για το γύρο του νησιού , θα επισκεφτούμε και θα προσκυνήσουμε το μοναστήρι τις Αγίας Πελαγίας και συνεχίζουμε για το χωριό Βώλαξ, που είναι χτισμένο ανάμεσα σε σεληνιακό τοπίο.
Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την προαιρετική εκδρομή στην Μύκονο. η Μύκονος γνωστό κοσμοπολίτικο νησί όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να περπατήσουμε στο γραφικό λιμάνι , τα σοκάκια και την φημισμένη αγορά τις χώρας. Το απόγευμα επιστροφή στην Τήνο.

3η ΜΕΡΑ- ΣΥΡΟΣ(προαιρετικά)
Πρωινό και αναχώρηση το πρωί για την προαιρετική εκδρομή στην Σύρο. Θα επισκεφτούμε την Ερμουπόλη τον Ναό του Αγίου Νικολάου, το θέατρο Απόλλων, το Ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου, το Δημαρχείο και το σπίτι μουσείο του Μάρκου Βαμβακάρη. Ελεύθερος χρόνος και επιστροφή στην Τήνο.

4η ΜΕΡΑ- ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Πρωινό και ελεύθερος χρόνος στην χώρα. Επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για το λιμάνι της Ραφήνας. Επιβίβαση στο λεωφορείο και με τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και γεύμα άφιξη στην πόλη μας.

Τιμή 180€

Περιλαμβάνεται:
Μεταφορά με πολυτελή λεωφορείο του γραφείου μας.
Διαμονή σε ξενοδοχείο
Πρωινό.
Εισιτήρια πλοίων ΡΑΦΗΝΑ-ΤΗΝΟΣ-ΡΑΦΗΝΑ
Ξενάγηση.
Δεν περιλαμβάνεται:
Εισόδους σε μουσεία, και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

*Οι προαιρετικές εκδρομές πραγματοποιούνται εφ' όσον ο καιρός το επιτρέπει και ανάλογα με τα δρομολόγια των πλοίων.

Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και μπορεί να αλλάξει σε κάθε περίπτωση και περίσταση.

top